Wat kun je altijd van mij verwachten:

  • Resultaat. Ik hou altijd focus houden op de doelen, ga actiegericht aan de slag en respecteer de tijd van de mensen om mij heen. Wat in een half uur kan, duurt dan ook echt niet langer dan dertig minuten.

  • Bevlogenheid. Passie, dat stapje extra zetten. Word blij van de stappen die we maken.

  • Veranderkracht. Ik ben kritisch en gebruik de input van anderen om mijn visie te verrijken om vervolgens veranderingen door te voeren. Soms zacht maar altijd daadkrachtig.

  • Verbinding maken met de rest in de organisatie. Je hebt elkaar nodig. De handjes van marketing, sales en communicatie op elkaar. Ik creëer draagvlak door collega’s in een vroeg stadium te betrekken.

  • Walking around, veel kleine gesprekken en oog hebben voor de ander. Werken met mensen betekent voor mij mensen motiveren, interesse tonen en luisteren. Noem het empathisch en betrokken.

  • Mijn grote nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik mij graag verdiep in nieuwe markten en organisaties.

“It’s amazing what you can accomplish if you do not care who gets the credits”

Voor wie

Door de jaren heen heb ik een mooi netwerk opgebouwd; van kleinschalige ondernemers, coöperaties tot grote corporate organisaties. De gestructureerdheid en professionaliteit van grote bedrijven hebben mijn respect. De drive en passie van kleinere organisaties fascineren mij.

Ik heb kennis en ervaring in verschillende branches als FMCG, E-commerce, Retail, elektronica, Industrie, Sierteelt, Logistiek, Automotive, advocatuur, zakelijke dienstverlening en Zorg (verzekeraar) waardoor ik een brede ervaring heb opgedaan. Mijn grote nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik mij graag verdiep in nieuwe markten en organisaties.

Samenwerken

Werk ik altijd alleen? Nee hoor, ik maak graag gebruik van de expertise van mensen die ik door de jaren heen heb ontmoet en bewonder. Zo ben ik onderdeel van Vice Versa.

Vice Versa is een samenwerkingsverband van zakelijke professionals op het gebied van: marketing, communicatie en innovatie. Met elkaar houden we samenwerkingsdagen, een actieve community voor het uitwisselen van kennis en ervaringen en kunnen we als team ook grotere opdrachten aannemen.

Benieuwd of ik jou kan helpen?

Op basis van de inhoud en duur van de opdracht, training of coaching doe ik een all-in tarief voorstel.

Opdrachtgevers