Samen voor het beste gaan! De eerste samenwerking met Annelies Van Den Dool is alweer van 12 jaar geleden. En het bevalt nog steeds goed. Annelies is de enige échte marketing manager van Vice Versa. Ze bouwde in haar carrière aan verschillende grote en kleine merken en proposities. Afgelopen jaar werkte ze nog voor Mazda Motor Nederland.

Ze weet als geen ander organisaties te helpen de juiste keuzes te maken, resultaten te meten en aanpak te optimaliseren. Als senior is ze een hele waardevolle coach voor de jonkies van Vice Versa 🙂 En de jonkies helpen Annelies weer met de nieuwste online trends. Een gouden combinatie!

Coaching doet ze graag. Er zijn meerdere vakgenoten die onder de vleugels van Annelies hard aan de weg aan het timmeren zijn.

Elkaar versterken, verdieping zoeken, leren van elkaar. Samen voor het beste gaan. En natuurlijk successen vieren. Groot of klein, de slingers moeten wel opgehangen worden.